Whiteboard

Whiteboard

Het Whiteboard wandpaneel:

Onze whiteboard panelen zijn ontworpen met als doel ( systeem ) wanden multifunctioneel te maken. Door whiteboard wandpanelen in een nieuwe of bestaande wanden te integreren krijg je een strak uiterlijk zonder obstakels voor of tegen de wand. De whiteboard panelen kunnen voor zowel whiteboard markers als magneten worden gebruikt. De whiteboard markers die hiervoor gebruikt mogen worden zijn de Big Velleda dry wipe markers.

 

Tevens kunnen de whiteboard wandpanelen in tal van kleuren worden geleverd en wordt elk paneel afgewerkt met een laminaat voor een optimale bescherming.

Het whiteboardwandpaneel heeft een garantie van 5 jaar op verkleuren door whiteboard markers. Het is wel vereist dat de juiste whiteboard  markers hiervoor worden gebruikt.

De whiteboardwandpanelen bezitten een lichte glans waardoor deze een luxe uitstraling krijgen.

 

Voordelen :

  • Geen obstakels meer.
  • Geschikt voor whiteboard markers.
  • Geschikt voor magneten.
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren.

 

Kies uit :

  • Het bouwen van een nieuwe wand.
  • Het ombouwen van uw huidige wand.

Systeemwand met geïntegreerde whiteboard panelen:

DCM  levert een groot scala aan systeemwanden waardoor de klant een ruime keuze heeft in tal van uitvoeringen. In elk type wand kunnen wij whiteboard panelen toepassen waardoor de totale wand een heel ander uiterlijk krijgt.

Zo leveren wij glascassette wanden gecombineerd met whiteboard panelen. Dit geldt voor zowel verticaal als horizontale cassette wanden. Maar ook systeem wanden met gipsvinylplaten kunnen gecombineerd worden met onze whiteboard panelen.

Ombouwen systeemwand:

Wanneer u al in het bezit bent van eigen bestaande systeemwanden maar zou daar graag een whiteboard paneel in willen hebben dan kunnen wij deze voor u ombouwen.

Wij komen van tevoren de huidige panelen inmeten, deze zullen vervolgens op maat gemaakt worden in de door u uitgekozen kleur. Nadat de panelen gemaakt zijn in onze productie werkplaats zal ons technisch team de panelen op locatie uitwisselen.

Deze werkzaamheden bezorgen zeer weinig overlast en kunnen in een korte periode gerealiseerd worden.

Toepasbaar op diverse wanden:

Het whiteboard paneel is toepasbaar op nagenoeg alle wanden als bijvoorbeeld ;

  • Stuc wanden
  • Metalstud gips wanden.
  • Faay wanden.
  • Gemetselde wanden als Ytong – kalkzandsteen of anders.

Boven genoemde wanden worden om de 60 cm uitgetengeld waarop vervolgens de whiteboard panelen worden gekoppeld d.m.v. omega profielen. De panelen sluiten aan de bovenzijde tegen het plafond en worden aan de onderzijde afgewerkt met een plint.

Whiteboard panelen met kader:

Naast de whiteboard panelen verwerkt in of op een systeemwand leveren wij ook op maat gemaakte whiteboard panelen met kader.

Dit kan zeer decoratief zijn op strak gestucte wanden en geeft de ruimte vaak een andere uitstraling.

De kaders waar de whiteboard panelen rondom mee zijn afgewerkt, zijn vervaardigd  uit gespoten mdf profielen in elke gewenste kleur.  De whiteboard panelen met kader kan in elke gewenste afmeting worden vervaardigd.